طرز تهیه دستپیچ کرمانشاهی

دستپیچ کرمانشاهی یکی از غذا های ایرانی سنتی می باشد که طرفداران زیادی هم دارد.

این غذای لذیذ یکی از غذا های محلی کرمانشاه می باشد.

دستپیچ کرمانشاهی بسیار خوشمزه و طرفداران بسیاری در خطه ی کرمانشاه دارد.

اگر روزی سفری به شهر زیبای برای ادامه مطلب به فروشگاه اینترنتی مستر سوغاتی مراجعه نمایید.

همچنین سوغات کرمانشاه بسیار بین تمام گردشگران ایرانی و خارجی زبان زد می باشد.

خب از بحث شیرین غذای سنتی ایرانی و دستپیچ کرمانشاهی نگذریم.

همانطور که می دانید غذای ایرانی سنتی یکی از هنر های برای ادامه مطلب به فروشگاه اینترنتی مستر سوغاتی مراجعه نمایید.

پس مطالب مربوط به مواد لازم دستپیچ کرمانشاهی و همینطور طرز تهیه دستپیچ کرمانشاهی را از دست ندهید.

مواد لازم دستپیچ کرمانشاهی

مواد لازم دستپیچ کرمانشاهی به ترتیب زیر می باشد:

  • گوشت چرخ کرده                       نیم کیلو
  • پیاز متوسط رنده شده                 1 عدد
  • لپه ی پخته شده                        250 گرم
  • آرد نخود چی               100 گرم

طرز تهیه دستپیچ کرمانشاهی


برای ادامه مطلب به فروشگاه اینترنتی مستر سوغاتی مراجعه نمایید.

پیشنهاد روز:

شما میتوانید در کنار این غذای محلی کرمانشاهی به جای نوشابه های گازدار از آبمیوه های طبیعی نیز استفاده نمایید.

انواع نوشیدنی

در ضمن شما می توانید همراه این غذای خوشمزه زیتون پرورده میل کنید.

انواع زیتون

برای ادامه مطلب به فروشگاه اینترنتی مستر سوغاتی مراجعه نمایید.

شما می توانید آرد نخودچی را از فروشگاه اینترنتی مستر سوغاتی تهیه نمایید.

آرد و پودر و سبوس

برای ادامه مطلب به فروشگاه اینترنتی مستر سوغاتی مراجعه نمایید.

فروشگاه اینترنتی مستر سوغاتی در نظر دارد که محصولات بکری را در اختیار شما عزیزان قرار دهد.

روغن طبیعی

برای ادامه مطلب به فروشگاه اینترنتی مستر سوغاتی مراجعه نمایید.

لینک های مرتبط :

 


/ 0 نظر / 42 بازدید