خورش کرفس

خورش کرفس یکی از غذا های سنتی ایرانی است.

خورش کرفس بین ایرانی ها از یک محبوبیت خاصی برخوردار است.

متاسفانه امروزه ما فست فود ها را به غذای سنتی ایرانی بیشتر ترجیح می دهیم.

در حالی که فست فود ها یک طعم گذرا هستند اما غذا های سنتی ایرانی طعم و بویش ماندگار تر و حتی مقوی تر است.

در ادامه با من همراه شوید تا طرز تهیه خورش کرفس را به شما عزیزان آموزش دهم.

مواد لازم خورش کرفس

  • گوشت خورشتی                                 300 گرم
  • کرفس                                                500 گرم
  • لیمو عمانی                                         3 لیمو عمانی
  • پیاز متوسط                                          2 عدد
  • نعناع، جعفری و برگ کرفس                    150 گرم
  • رب گوجه فرنگی                                    1 قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل و زرد چوبه                          به میزان لازم
  • روغن                                                   به میزان لازم
  • پیشنهاد می کنم از روغن کنجد استفاده کنید طعم غذا را بهتر می کند.

برای ادامه به فروشگاه اینترنتی مستر سوغاتی مراجعه کنید.

طرز تهیه خورش کرفس


چند دلیل دارد که یکی از دلایل خیلی مهم آن تغذیه است.

ما باید تغذیه مان را رعایت کنیم تا سلامت بمانیم.

یکی از عوامل سکته ی قلبی مصرف زیاد روغن سرخ کردنی می باشد.

روغن سرخ کردنی باعث تشکیل کبد چرب و حتی سکته قلبی می شود.

پس باید به دنبال روغنی باشیم که عوارض این چنینی ای نداشته باشد.

پیشنهاد من به شما روغن کنجد است.

بهتر است بدانید که محصولات فروشگاه اینترنتی مستر سوغاتی فقط به روغن کنجد ختم نمی شود.

محصولات فروشگاه اینترنتی مستر سوغاتی بسیار زیاد و طبیعی است.

مانند : انواع آرد و پودر، صبحانه سلامت، انواع آبمیوه، انواع دمنوش، انواع چای.

بهتر است بدانید که این محصولات ذکر شده را می توانید هم به صورت تکی و هم به صورت عمده خریداری نمایید.

پس بهتر است سری به فروشگاه اینترنتی مستر سوغاتی بزنید.

لینک های مرتبط :

من و تو می شویم ایران

 

/ 0 نظر / 36 بازدید