طرز تهیه خورش خلال بادام

خورش خلال بادام یکی از غذاهای خوشمزه ی ایرانی سنتی می باشد.

خورش خلال بادام یکی از غذا های محلی استان کرمانشاه می باشد.

سوغات کرمانشاه را از دست ندهید.

شاید تا به حال نام خورش خلال بادام به گوشتان نخورده باشد.

این خورش طرفداران زیادی نیز دارد.

اگر تا به حال خورش خلال بادام را امتحان نکرده اید، برای ادامه ی مطلب به فروشگاه اینترنتی مستر سوغاتی مراجعه نمایید.

مواد لازم خورش خلال بادام

مواد لازم خورش خلال بادام به شرح زیر می باشد:

  • خلال بادام        100 گرم
  • گوشت گوساله    700 گرم
  • پیاز            1 عدد
  • زرشک          به میزان لازم
  • رب گوجه فرنگی    2 قاشق غذاخوری
  • لیمو عمانی       4 عدد
  • نمک و فلفل       به میزان لازم
  • زعفران                     به میزان لازم

برای ادامه ی مطلب به فروشگاه اینترنتی مستر سوغاتی مراجعه نمایید.


طرز تهیه خورش خلال بادام


انواع زیتون

پیشنهاد دیگرم آبمیوه های طبیعی است که بسیار طعم عالیی دارد. مطمئن هستم که بیشتر شما خواهان این طعم نوشیدنی هستید.

انواع نوشیدنی

برای ادامه ی مطلب به فروشگاه اینترنتی مستر سوغاتی مراجعه نمایید.

فروشگاه اینترنتی مستر سوغاتی پیشنهاد من به شما عزیزان است.

امروزه بیشتر مردم خرید اینترنتی انجام می دهند و بسیار هم راضی و خشنود هستند.

من هم برای یک زعفران و همچنین زرشک مرغوب فروشگاه اینترنتی مستر سوغاتی را به شما عزیزان معرفی می کنم.

زعفران و زرشک تروند فروشگاه اینترنتی مستر سوغاتی را از دست ندهید.

همچنین روغن کنجد یکی از طبیعی ترین محصول فروشگاه اینترنتی مستر سوغاتی می باشد.زعفران

برای ادامه ی مطلب به فروشگاه اینترنتی مستر سوغاتی مراجعه نمایید.

لینک های مرتبط :

برای ادامه ی مطلب به فروشگاه اینترنتی مستر سوغاتی مراجعه نمایید.


/ 0 نظر / 49 بازدید